Nézze meg a Fixfogsor® Protézisrögzítésről szóló szakértői interjúinkat!

A protézisrögzítés szakértő az RTL Klub Napi Doktor rovatában

Dr. Szabó László protézisrögzítés specialistát kérdezték arról, hogy mennyire tabutémának számít a műfogsorviselés és arról, hogy hogyan szabadulhat meg a műfogsorproblémáktól.

Dr. Szabó László alapító-igazgató képviselte rendelőnket a TV2-n

Meghívást kaptunk a TV2-n futó “Több mint testőr” műsorba, ahol a műfogsorviselők problémáiról és azok megoldásáról beszélgettünk.

Interjú a Fixfogsor® Rendelő egyik protézisrögzítő specialistájával - 1. Rész

A Digi Tv-n futó, Tea Glóriával című beszélgetős műsor háziasszonya, Geszty Glória felkérte rendelőnket, hogy mutassuk be nézőinek a Fixfogsor® Protézisrögzítést. Rendelőnket Dr. Szabó László protézisrögzítés specialista, a Fixfogsor® Rendelő alapító-igazgatója képviselte. Most Ön is megnézheti az interjú első részét!

Interjú a Fixfogsor® Rendelő egyik protézisrögzítő specialistájával - 2. Rész

Tekintse meg Dr. Szabó László fogszakorvossal, a Fixfogsor Rendelő alapító-igazgatójával készült interjú második részét!

Kíváncsi arra, hogyan lehet Önnek is stabil a műfogsora?

Kérje az alábbi űrlap kitöltésével INGYENESEN a “Kőkemény kérdések és válaszok a Fixfogsor® Protézisrögzítésről” című információs sorozatot! Az első részben megmutatjuk Önnek 6 részes videón, hogyan történik a protézisrögzítés. Sőt, páciensünk azt is elárulja, hogyan változtatta meg a protézisrögzítés az életét!

Kérem a
"Kőkemény kérdések és válaszok a Fixfogsor® Protézisrögzítésről" című információs sorozatot és hírleveleket!