FIXFOGSOR® Rendelők megközelíthetősége

A Fixfogsor® Rendelő a páciensei kényelme érdekében, immár két városban, Budapesten és Kecskeméten várja a protézisrögzítésre vágyókat. Ön választhatja ki, hogy a budapesti vagy a kecskeméti rendelőnkbe szeretne jönni. Lejjebb talál segítséget ahhoz, hogyan juthat el hozzánk.

Központi ügyfélszolgálatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére. Kollégáink bármely kérdésére választ adnak és időpontot is tudnak adni egy kötelezettségektől mentes konzultációra.

Központi telefonszám: (06-1) 9000-695
E-mail cím: info@fixfogsor.hu

A budapesti Fixfogsor® Rendelő

Cím: Budapest XIII. Kádár utca 9-11., a Nyugati Pályaudvartól pár percre.

Autóval
A Szent István Krt-ról befordulunk a Hegedűs Gyula utcába, majd a második kereszteződésnél, jobba fordulunk a Radnóti Miklós utcába, itt rögtön az első kereszteződésnél újra jobbra kell fordulni, a Visegrádi utcába. Haladunk tovább ezen az utcán a második kereszteződésig, ahol balra fordulunk a Kádár utcára.

A rendelőnk bejárata ettől a kereszteződéstől 35 m-re, a baloldalon található. A Kresz Géza utca felől látható a rendelőnk teljes üvegfelülete.

Vonattal
Rendelőnk a Nyugati Pályaudvar szomszédságában található. Menjünk ki a pályaudvar elé a Teréz Krt-ra, ahol fut a 4-6-os villamos.

Induljon el jobbra a Margit híd felé. Az aluljárón át tudunk jutni a kereszteződés túloldalára. Az első lehetőségnél jobbra kell fordulni, a Visegrádi utcába. A következő sarkon újra jobbra kell fordulni, a Kádár utcába.

A rendelőnk bejárata ettől a kereszteződéstől 35 m-re, a baloldalon található. A Kresz Géza utca felől látható a rendelőnk teljes üvegfelülete.

Távolsági autóbusszal
A Népligettől jöjjön el a 3-as metróval a Nyugati Pályaudvarig.

Az aluljáróból feljőve induljon el a Margit híd felé. Az első lehetőségnél jobbra kell fordulni, a Visegrádi utcába. A következő sarkon újra jobbra kell fordulni, a Kádár utcába.

A rendelőnk bejárata ettől a kereszteződéstől 35 m-re, a baloldalon található. A Kresz Géza utca felől látható a rendelőnk teljes üvegfelülete.

A kecskeméti Fixfogsor® Rendelő

Cím: Kecskemét, Temes tér 10.

Autóval – M5-ös autópálya felöl

A nyugati lejárónál kell lehajtani. A városközpont felé haladva, az Olt utcánál kell jobbra fordulni, majd a második lehetőségnél balra és már meg is érkezett a rendelőhöz.

Vonattal
A vasútállomással szemben lévő buszmegállóban várja meg az 1-es, 15-ös, vagy 19-es helyi buszt. A Katona József Gimnáziumnál kell leszállnia. A busz haladási irányának megfelelően Ön is sétáljon tovább. A lámpás zebrán menjen át az úton. Forduljon be a Garam utcába. A rövid utca végén jobbra kell fordulni és egyből balra. A tér mellett jobbra haladva beleütközik a rendelőbe.

Távolsági autóbusszal
A megközelíthetőség egyezik a vonattal érkezőkkel. Annyi különbséggel, hogy az buszpályaudvaron kell megkeresni valamelyik járat indulási helyét.

Tudjon meg mindent a protézisrögzítésről!

Az alábbi űrlap kitöltésével kérheti ingyenesen a „Kőkemény kérdések és válaszok a Fixfogsor® Protézisrögzítésről” című információs sorozatot.

Az első részben megmutatjuk Önnek 6 részes videón, hogyan történik a protézisrögzítés. Sőt, páciensünk azt is elárulja, hogyan változtatta meg a protézisrögzítés az életét!

Kérem a
"Kőkemény kérdések és válaszok a Fixfogsor® Protézisrögzítésről" című információs sorozatot és hírleveleket!