Fogtechnika és fogászat, avagy a kivehető fogsor készítés alapvető feltétele

A fogtechnika és a fogászat szoros együttműködésének fontossága

A kivehető fogsor készítés a fogászat speciális területe. Sajnos Magyarországon elhanyagolják. Mégpedig azért, mert egy új fog protézis készítése rengeteg munkát igényel a protetikus, a fogász és a fogtechnika részéről is, amelyet az árába nem lehet beépíteni.

A kivehető fogsor készítés folyamata csak akkor lehet hatékony, amennyiben a rendelő és a fogtechnika szorosan együttműködik. Még jobb, ha az adott fogtechnika szakterülete kifejezetten a kivehető fogsor készítés.

A kivehető fogsor viselése olykor egy rémálom

Amennyiben Ön már kivehető fogsort használ, biztosan szembesült a fog protézis okozta kellemetlenségekkel. Hiába fordult másik orvoshoz új kivehető fogsor készítés céljából, reményei nem vezettek eredményre. Hiába próbálta ki az összes fog protézis ragasztására elérhető készítményt, nem oldották meg a problémáit. Ehelyett mindössze annyi történt, hogy több százezer forintot elköltve és megannyi kellemetlenséget elviselve ugyanott van, mint az egész procedúra előtt.

Orvosaink felismerték a fog protézis körüli, Magyarországon uralkodó általános problémákat, ezért létrehozták a Fixfogsor® Rendelőt.

A kivehető fogpótlás sikerének záloga

A Fixfogsor® Rendelőnek éppen az az erőssége, hogy a fogprotézis iránt érdeklődők állnak a középpontban. Azért, hogy legyen egy hely, ahol a kivehető fogpótlás valóban tökéletes megoldást nyújtson Önnek, létrehoztuk a Fixfogsor Rendelőt. A garantáltan tökéletes kivehető fogpótlás és az apró implantátumokkal történő fog protézis rögzítésének kombinációjaként alkottuk meg a Fixfogsor® Protézisrögzítést. A kiváló minőségre garancia, hogy rendelőnkben a kivehető fogpótlás készítés és a műfogsorrögzítés specialistáit gyűjtöttük össze.

Végre van egy hely, ahova teljes biztonsággal fordulhatnak azok, akik számára eljött a kivehető fogsor készítés ideje.

Ismerje meg a kompromisszumok nélküli fog protézis viselés titkait és lehetőségeit!

Az alábbi űrlap kitöltésével kérheti ingyenesen a „Kőkemény kérdések és válaszok a Fixfogsor® Protézisrögzítésről” című információs sorozatot.

Az első részben megmutatjuk Önnek 6 részes videón, hogyan történik a protézisrögzítés. Sőt, páciensünk azt is elárulja, hogyan változtatta meg a protézisrögzítés az életét!

Kérem a
"Kőkemény kérdések és válaszok a Fixfogsor® Protézisrögzítésről" című információs sorozatot és hírleveleket!