Fizetéskönnyítés: egészségpénztár, fogászati hitel

Fizessen egészségkártyával!

Rendelőnkben lehetőséget biztosítunk, hogy a műfogsorrögzítés, műfogsorkészítés költségeit egészségpénztári kerete terhére vegye igénybe.

Ha Ön nem a felsorolt egészségpénztárak tagja, de fel szeretné használni nálunk az egészségpénztári keretét, akkor is forduljon hozzánk bizalommal! Ebben az esetben felvesszük a kapcsolatot az Ön egészségpénztárával és lehetové tesszük, hogy az egészségpénztári befizetése terhére vegye igénybe nálunk a szükséges fogászati ellátást.

Jelenlegi Egészségpénztár partnereink:

Egészségpénztár partnereinkkel Ön is kedvező lehetőségben részesül

Amennyiben az Ön egészségpénztára nincs a listában, nem gond, szerződünk vele és felhasználhatja nálunk egészségkártyáját.

Részletfizetési lehetőség

Ha nem szeretné egy összegben kifizetni a műfogsorrögzítés árát, rendelőnk segítségével igényelheti a Cofidis Magyarország kedvező feltételeket biztosító, részletfizetési lehetőségét!

Egyéni elbírálás alapján egy igazán pénztárcabarát megoldást biztosítunk.

Tudjon meg mindent a műfogsor rögzítéséről!

Az alábbi űrlap kitöltésével INGYENESEN elküldjük Önnek a „Kőkemény kérdések és válaszok a Fixfogsor® Protézisrögzítésről” című információs sorozatot. Az első részben megmutatjuk Önnek 6 részes videón, hogyan történik a protézisrögzítés. Sőt, páciensünk azt is elárulja, hogyan változtatta meg a protézisrögzítés az életét!

Kérem a
"Kőkemény kérdések és válaszok a Fixfogsor® Protézisrögzítésről" című információs sorozatot és hírleveleket!