3D Ct készülék és panoráma röntgen a fogászati röntgen csúcskategóriája, - avagy ami egy protézisrögzítésre szakosodott rendelőből nem hiányozhat

Modern fogászati röntgen

A fogászati röntgen berendezésnek minden színvonalas rendelőben alapfelszerelésnek kellene lennie. Ez fokozottan érvényes az implantátumok beültetésére specializálódott fogászatokra. Sőt, egy a fogászati röntgen egy speciális típusára van szüksége, amely képes panoráma röntgen készítésére.

A Fixfogsor Rendelőt a mai korban elérhető, legmodernebb fogászati műszerekkel szereltük fel. Nem elég csupán a műfogsorrögzítésre specializálódott fogszakorvos és a fogászati asszisztensek kiemelkedő szaktudása. A tökéletes eredményhez magas szintű infrastruktúra is szükséges.

Panoráma röntgen szerepe

A panoráma röntgen az állapotfelmérés nélkülözhetetlen eszköze. Ez olyan képet ad, amely biztosítja a páciens igényeinek legmegfelelőbb kezelés meghatározását. Emellett a fogászati röntgen meghatározza a műfogsort rögzítő titán implantátum behelyezésének pontos helyét.

Továbbá a legmodernebb panoráma röntgen gépek lehetővé teszik a kezelés során és az apró titán implantátum beültetése után is fogászati röntgen készítését.

A panoráma röntgen és az egyéb, speciálisan a protézisrögzítésre szakosodott rendelők részére kifejlesztett műszerek képezik a megfelelő infrastruktúrát a kockázatok nélküli műfogsorrögzítéshez.

Az analóg röntgengépekhez képest a digitális röntgenkészülékünk 70%-al kevesebb sugárzást bocsát ki.

3D CT felvétel a tökéletes diagnosztika záloga

Budapesti rendelőnket felszereltük a legmodernebb technológiát képviselő 3D CT készülékkel.

A 3D CT készülék óriási előnye, hogy segítségével bonyolultabb eseteknél is maximális biztonsággal megtervezhető a kezelés, a hagyományos CT felvételekhez képest jelentősen alacsonyabb terheléssel jár a szervezetre nézve, illetve nincs szükség a cső alakú készülékbe fekvésre, így elkerülhető a bezártságérzet kialakulása.

A 3D CT készülék lehetővé teszi a csontkeménység mérését, illetve tizedmilliméter pontosságú távolságmérést biztosít az extra vékony titán implantátumok tervezett helyéről. Így szakértőink az ideg-pályákat véletlenül sem érintve, minimális kockázattal tervezheti meg az extra vékony titán implantátumok beültetésének ideális helyét, irányát, valamint az implantátum méretét.

Ismerje meg a kompromisszumok nélküli fog protézis viselés titkait és lehetőségeit!

Orvosaink létrehozták a „Kőkemény kérdések és válaszok a Fixfogsor® Protézisrögzítésről” című információs sorozatot. Az alábbi űrlap kitöltésével INGYENESEN elküldjük Önnek. Az első részben megmutatjuk Önnek 6 részes videón, hogyan történik a protézisrögzítés. Sőt, páciensünk azt is elárulja, hogyan változtatta meg a protézisrögzítés az életét!

Kérem a
"Kőkemény kérdések és válaszok a Fixfogsor® Protézisrögzítésről" című információs sorozatot és hírleveleket!