Kedves Páciensünk!

Magam és kollégáim nevében köszönöm a bizalmat, hogy fogászati problémájával kapcsolatban rendelőnket választotta. Úgy vélem, hogy minden fogászati rendelő akkor tudja leghatékonyabban szolgálni a páciensek egészségét, ha arra specializálódik, amiben igazán jó. A mi rendelőnk az implantációs eljárásokban, a műfogsor stabilizálással kapcsolatos problémák megoldásában egyedülálló.

Nálunk olyan válogatott szakemberek végzik a kezeléseket, akik fogászati implantátumok behelyezésére és műfogsorrögzítésre specializálódtak, nap mint nap ezzel foglalkoznak. Rendelőnkben saját fogtechnikai labor működik, így helyben készítjük pácienseinknek a kiváló minőségű, igényes műfogsorokat.
Biztos vagyok benne, hogy fogászai kezelésével kapcsolatban jól döntött. Kollégáink mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy az Ön számára is a legjobb megoldást nyújtsuk és visszaadjuk az örömteli mosolyt, amelynek alapja a gyönyörű és stabil fogsor.

Várjuk személyes konzultációra a megbeszélt időpontban rendelőnkben.

Üdvözlettel,
Dr. Szabó László, alapító-igazgató

Miért fontos dokumentum Önnek és fogorvosunknak is a Kezelési Terv?

A konzultáció és az azt követő, az Ön kezelését megtárgyaló orvosi konzílium során készítünk Önnek egy részletes Kezelési Tervet.

A Fogászati Kezelési Terv egy olyan orvosszakmai dokumentum, amely az alapos vizsgálat eredményei alapján készül el. Ez a terv tartalmazza az Ön fogai és szájürege állapotának leírását, a Ön számára általunk javasolt kezelési eljárásokat, azok időzítését, a beavatkozások költségeit. A Kezelési Terv tartalmazza a kezelési lehetőségeket, azok előnyeit és hátrányait, valamint a kezelési folyamatok tervezett menetét. 

A fogászati Kezelési Terv készítésének első lépése a személyes konzultációs vizsgálaton való részvétel. Ennek során konzultáns kollégáink, Király Bettina és Hankó Boglárka beszéli meg Önnel a kezelési lehetőségeket.

Ezt követi az orvosszakmai konzílium, mely a tervezett kezelés bonyolultságától függően rövidebb vagy egy kicsit hosszabb időt vesz igénybe.

Rendkívül körültekintően járunk el az Ön esetében is!

Rendelőnkben kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a rendkívül alapos diagnózis felállításának és az orvosszakmai szempontok mindenre kiterjedő vizsgálatának. Ennek érdekében kezelése során több orvost is bevonunk a beavatkozás Tervezésének folyamatába. Mind implantológus szakorvos, mind pedig a proteikus orvos is bevonásra kerül a kezelés során. Az orvosi elemzés egy összetett és nagyon felelősségteljes munka.

Ennek az orvosszakmai munkának része, hogy…

Az orvosi szakvélemény adása az implantológus és a protetikus orvostól is nagy szaktudást, odafigyelést és némi időt igényel.
Ezért kérjük, hogy annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb fogászati megoldásra tudjunk javaslatot és Tervet adni, szánja rá az időt, hogy követi kollégáink vizsgálat alatti instrukcióit.

Önnek is lehet gyönyörű és stabil műfogsora.
Csak tegye meg a hozzá vezető első lépést!
Dr. Nádas Ilona elmondja, hogy hogyan.

Nézze meg páciensünk beszámolóját az elvégzett kezelésről

Kalásziné Gyolcsos Márti páciensünk véleménye a Fixfogsor protézisrögzítésről

Díjaink és elismeréseink:

Visszahívás kérése

Kollégáink várják Önt a megbeszélt konzultációs időpontban. Amennyiben esetleg kérdése lenne a konzultációval kapcsolatban, akkor kérjük, hogy kérjen visszahívást.