Kapcsolatfelvétel

Kérjen visszahívást Munkatársunktól!

A kezelések elvégzésével kapcsolatos fenntartási, üzemeltetési és bérköltségek, valamint a felhasznált anyagok árai jelentősen megemelkedtek, így Rendelőnk is csak bizonyos költségnövekedéssel tudja szolgáltatásait biztosítani.

2022. június 1-től Rendelőnk új árakat vezetett be a fogászati kezelések terén. Ezeket az árakat a folyamatban lévő kezelések esetében is kénytelenek vagyunk alkalmazni.

Amennyiben az általunk kiküldött új Kezelési Tervvel kapcsolatban vagy érvényes árainkkal kapcsolatban kérdése vagy észrevétele van, kérjük, töltse ki a lenti adatokat és kérjen visszahívást kollégánktól. Kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

TÁJÉKOZTATÁST KÉREK AZ ÉRVÉNYES ÁRAKKAL KAPCSOLATBAN

Tegye fel kérdéseit szakkollégánknak!

A fentiekkel kapcsolatban kérjük szíves megértését, és bízunk abban, hogy az általunk nyújtott magas színvonalú fogászati szolgáltatásokat továbbra is megelégedéssel veszi majd igénybe.

Tisztelettel, Fixfogsor Rendelő vezetősége

Rendelőnk kiemelkedő szakmai elismerésekben részesült

A Fixfogsor Rendelő olyan neves díjakat vehetett át, mint az Érték és Minőség Nagydíj (2018), Dél-alföldi Innovációs Díj (II. Díj; 2016), Mestermunka különdíj (2016) valamint az Év Magarendelője díj (III. hely, 2016).

Díjnyertes lett a Fixfogsor rendelő