Fixfogsor protézisrögzítés - Vélemény

Riport Józseffel, aki már igénybe vette a Fixfogsor Protézisrögzítést

József: Nekem titán implantátumokat építettek be. Alulra 4-et, ezt februárban ültették be. Megtetszett nagyon, hát akkor úgy döntöttem, hogy megcsináltatom a felső fogsoromat is.

Fisfogsor: Megtetszett?

József: Igen, hát hogy mondjam? Előtte, amikor horgásztam, köhögtem, majd beleesett a csónakba a protézisem. Már vagy 10 éve műfogsorom volt.

Fixfogsor: Milyen a végeredmény?

József: Nagyon szuper. Nagyon jó. Ezt csak az tudja, akinek műfogsora volt. Mozog. Amikor köhög ki akar esni. Nem bír enni vele. Ezt csak az tudja, akinek előtte már huzamosabb ideig műfogsora volt. Ezt a gyakorlatban kell átélni. Nem kell félni tőle. Mondom, egy foghúzás fájdalmasabb.

Még több beszámolóhoz, véleményhez kattintson ide: PÁCIENSEINK MONDTÁK

Ismerje meg a kompromisszumok nélküli fog protézis viselés titkait és lehetőségeit!

Ha Ön is szeretné élvezni a Fixfogsor® Protézisrögzítés fantasztikus előnyeit, szeretné elfelejteni a műfogsorral kapcsolatos problémáit, első lépésben kérje az alábbi űrlap kitöltésével a „Kőkemény kérdések és válaszok a Fixfogsor® Protézisrögzítésről” című információs sorozatot.

Az első részben megmutatjuk Önnek 6 részes videón, hogyan történik a protézisrögzítés. Sőt, páciensünk azt is elárulja, hogyan változtatta meg a protézisrögzítés az életét! Ezenkívül megtekinthet egy 6 perces videót is az eljárásról.

Kérem a
"Kőkemény kérdések és válaszok a Fixfogsor® Protézisrögzítésről" című információs sorozatot és hírleveleket!