Hogyan történik a Fixfogsor® Protézisrögzítés?

1. rész: Konzultáció, amely során ismertetjük Önnel a lehetőségeket

Az első vizsgálat az ismerkedés jegyében zajlik, illetve sor kerül az általános egészségi állapot felmérésére. Ha ez alapján javasolt a protézisrögzítés, akkor készítünk egy panoráma röntgenfelvételt, így pontos képet kapunk többek között a rendelkezésre álló csontállományról is. Ha az eredmények alapján nincs akadálya a protézisrögzítés elvégzésének, akkor megbeszéljük a kezelés ütemtervét.

2. rész: Extra vékony titán implantátumok beültetése

A második találkozás alkalmával történik az extra vékony titán implantátumok beültetése. Az implantátumok beültetése kb. 1 óra alatt, normál helyi érzéstelenítés mellett történik, ezáltal teljesen fájdalommentes.

3. rész: Az implantátumok beültetése után, azonnal átalakítjuk a meglévő fogsorát

A meglévő fogsort rögtön a beültetés után átalakítjuk, így páciensünk egy napra semmarad fog nélkül!

4. rész: Tökéletes műfogsor csak precíz mintavétellel készíthető

Amennyiben új műfogsorra van szüksége, helyben elkészítjük Önnek. A tökéletes műfogsor titka a precíz mintavétel és a helyben működő fogtechnika.

5. rész: Végre újra stabil a műfogsorom!

A műfogsor végleges rögzítésével általában 3 hónapot várunk, mert a több száz elvégzett protézisrögzítés tapasztalatai alapján így tudjuk Önnek garantálni a tökéletes végeredményt. A végleges rögzítést úgy érjük el, hogy a beültetett implantátumoknak megfelelő helyekre patentházakat építünk a műfogsorába.

6. rész: Hogyan változtatja meg az életét a Fixfogsor® Protézisrögzítés?

Pácienseinket félévenként visszavárjuk egy kontroll vizsgálatra, amikor megnézzük, minden rendben van-e. Nézze meg, mit mond kedves Páciensünk a protézisrögzítéssel kapcsolatos tapasztalatairól!

A kivehető fogpótlás sikerének záloga

A Fixfogsor® Rendelőnek éppen az az erőssége, hogy a fogprotézis iránt érdeklődők állnak a középpontban. Azért, hogy legyen egy hely, ahol a kivehető fogpótlás valóban tökéletes megoldást nyújtson Önnek, létrehoztuk a Fixfogsor Rendelőt. A garantáltan tökéletes kivehető fogpótlás és az apró implantátumokkal történő fog protézis rögzítésének kombinációjaként alkottuk meg a Fixfogsor® Protézisrögzítést. A kiváló minőségre garancia, hogy rendelőnkben a kivehető fogpótlás készítés és a műfogsorrögzítés specialistáit gyűjtöttük össze.

Végre van egy hely, ahova teljes biztonsággal fordulhatnak azok, akik számára eljött a kivehető fogsor készítés ideje.

A videó filmeken szereplő páciensünk már élvezi a Fixfogsor® Protézisrögzítés fantasztikus előnyeit. Bízunk benne, hogy hamarosan Önnek is megszüntethetjük a műfogsorviseléssel járó problémáit.

Ha szeretne most azonnal érdeklődni, kérjük, hívja a (06-1) 9000-695-ös telefonszámunkat, vagy írjon az info@fixfogsor.hu címünkre. Szakavatott kollégáink minden kérdésére válaszolnak, de időpontot is tudnak adni egy kötelezettségektől mentes, ingyenes konzultációra.

Kérem a
"Kőkemény kérdések és válaszok a Fixfogsor® Protézisrögzítésről" című információs sorozatot és hírleveleket!