info@fixfogsor.hu

Beszéljünk a Fixfogsor® Protézisrögzítésről!

Stabil, fix fogsorral önfeledt, vidám az élet.

  • Hiányzik egy fontos információ a döntéshez?
  • Nincs tisztában valamivel?

Kérjen visszahívást konzultánsunktól
és személyre szabott válaszokat kap!

Miért érdemes többet megtudni a Fixfogsorról?

A Fixfogsor® Protézisrögzítés teljesebbé teheti életét – ez már önmagában elég ok arra, hogy beszéljünk róla. Úgy érezheti, mintha visszakapta volna a saját fogait, hisz a stabil, fix fogsor illeszkedik az ínyhez, nem billeg, nem csúszkál, véletlenül sem esik ki a szájából… 

A rögzített fogsor egész életminőségén emel, többé nem kell takargatni a mosolyát, tisztább lehet beszéde, sőt, még az emésztése is javulhat, mivel képes lesz alaposan megrágni az ételt. A műfogsorragasztónak is búcsút inthet, nem lesz rá többet szükség. A gondos tisztításon viszont sok múlik majd, a műfogsor és a rögzítéshez használt mini-implantátumok tartósságát a szájhigiénia jelentősen növeli.
Cserébe legalább 20 évig gondtalanul, szinte észrevétlenül viselheti műfogsorát.

Maga a beavatkozás (a műfogsor rögzítéséhez szükséges apró titán implantátumok beültetése) gyors és fájdalommentes, az íny felvágása nélkül zajlik, és nem akadálya számos betegség, de még a vékony állkapocscsont sem. 

Jól tudjuk azonban, hogy nemcsak ezekről van szó, amikor mérlegel. Egy ekkora döntést alaposan meg kell fontolni, akár a kezelés teljes időtartama, akár az anyagiak szempontjából. 

Kérjen visszahívást

A megadott telefonszámon konzultánsunk, Király Bettina keresi majd hétköznap, munkaidőben.

Kérdések, melyekre már most válasz kap

Mikor számíthatok a visszahívásra?
Konzultánsunk hétköznap, munkaidőben fogja keresni, a személyes konzultációk mellett ugyanis külön idősávokat szánunk a visszahívásokra. A páciens mindig az első: akkor is, ha személyesen jár nálunk, és akkor is, ha telefonon beszélünk.

Mit kérdezzek a konzultánstól?
Bármit, amiről úgy érzi, korábban nem kapott rá választ, vagy a kérdés még csak most merült fel Önben. Akár a Fixfogsor® kezelés menetéről, a gyógyulási időről, a fájdalommentességről, a fizetési konstrukciókról, a fogsor helyes tisztításáról, a javasolt kontrollvizsgálatokról vagy az általunk nyújtott garanciákról. 

Hogyan készüljek a beszélgetésre?
Nem szükséges komolyabb előkészület, csak gondolja végig, esetleg írja fel, mire kíváncsi a Fixfogsor® Protézisrögzítéssel kapcsolatban. Javasoljuk, hogy keresse fel weboldalunkat is, mert könnyen lehet, hogy egy-egy témában máris választ kap, vagy pontosíthatja kérdéseit.

Azonnal döntenem kell a kezelésről?
A beszélgetés nem jelent semmilyen kötelezettséget, mindössze azt szeretnénk, ha birtokában lenne egy esetleges döntéshez szükséges valamennyi információnak. 

Mi a teendőm, ha belevágnék a Fixfogsor® kezelésbe?
Ha szeretné, a hívás során máris időpontot egyeztethet konzultánsunkkal.

Elérhetőségeink:

Telefonszám: (06 1) 9000-695
E-mail: info@fixfogsor.hu

Rendelőink:

1132 Budapest, XIII. ker., Kádár u. 9-11. földszint
Kecskemét, Temes tér 10, 6000