(06-1) 9000 695  |  info@fixfogsor.hu

Dr. Szabó László a Fixfogsor Rendelő alapító-igazgatója

Várjuk a Fixfogsor® Rendelőben!

A gyönyörű és stabil műfogsor készítése minden esetben egy személyes konzultációval indul.
Válasszon a kétféle kedvezmény közül, kérjen visszahívást és találkozzunk Rendelőnkben!

 50 000 Ft kedvezmény  a Fixfogsor kezelés árából
vagy  0% THM részletfizetés  a kezelésre.

A lehetőséggel eddig élhet: jelen értesítő levelünk kiküldésétől számított 1 hónap.

Ezért szeretném, ha igent mondana a fiatalos mosolyra

A fix (nem utolsósorban szemet gyönyörködtető) műfogsor a teljes életet jelenti, és csak Öntől függ, hogy milyen élményekkel tölti meg.
Minden benne lehet, amitől kényelmetlen műfogsora jelenleg megfosztja: nyugodt étkezések, felszabadult beszélgetés a barátokkal, vagy önfeledt sportolás. Többé nem kell folyamatosan a műfogsorára figyelnie, végre elengedheti magát.

Hiába is mondanám annak akinek jó fogai vannak, úgy sem értené! Az értheti csak, aki legalább annyit szenvedett már a fogai miatt, mint mi. Most harapunk, rágunk, nagyokat nevetünk!“ 
(Holocsi Julianna és férje, Papp Zoltán)

Az elmúlt 10 évben már több, mint 4000 páciensünk győződött meg róla, hogy a Fixfogsor Protézisrögzítés a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer a műfogsor stabilizálására.

Önt már csak egy személyes konzultáció választja el attól, hogy azok közé tartozzon, akik a műfogsor jelentette bosszúságokat végérvényesen nevetésre váltották.

A személyes konzultáción egy szájvizsgálatra és egy 3D CT-felvétel készítésére kerül sor, mindkettő fájdalommentes. Segítségükkel meg tudjuk ítélni, hogy Önnél is elvégezhető-e a műfogsor rögzítése.

Sokan kérdezik, ezért elmondom azt is, hogy a vékony állkapocscsont sem akadály! Vagyis a speciális, extra vékony titán implantátumoknak köszönhetően akkor is stabilizálható a fogpótlás, ha a hagyományos implantátum beültetése nem lehetséges.

Mit mond, eljön hozzánk?

Összeszokott, hatalmas rutinnal rendelkező fogorvos és fogtechnikus csapatunk tagjai szeretettel várják!

Válasszon kedvezményt és kérjen visszahívást!

Ha a megadott határidőig jelentkezik, kolléganőnk keresi majd telefonon hétköznap, munkaidőben.

Válassza ki, melyik ajánlat érdekli!

Gyakori kérdések az oldalon:

Meddig élhetek a kedvezménnyel?
Ha csak teheti, ne halogassa a döntést (a határidőt fentebb találja). Bár később is élhet fizetéskönnyítési lehetőségeinkkel (egészségpénztár, részletfizetés egészségügyi hitellel), de jelen kedvezmény csak korlátozott ideig elérhető.

Kérem a konzultációt, mit kell tennem?
Válassza ki a kívánt kedvezményt, és kérjen visszahívást. Kollégáink ismét felhívják, hogy egyeztessék Önnel a konzultáció időpontját.

Nem akarok több levelet kapni, mit tegyek?
Bármikor leiratkozhat, de fontolja meg, mert kár lenne lemaradni a híreinkről. Rendszeresen hirdetünk akciókat (ha nem is ilyen kivételes feltételekkel), melyekről értesítjük.