info@fixfogsor.hu

Mutatom a személyre szóló ajánlatát

Köszönöm, hogy kattintott, folytassuk is tovább a beszélgetést. Örülök, hogy kíváncsi arra, mit sikerült elérnem a Fixfogsor Rendelő főorvos-igazgatójánál, Dr. Szabó Lászlónál.
Remélem, az ajánlat elnyeri tetszését és segít a döntésben.

Meglepetésünk: most két kedvező lehetőség közül Ön választhat, 50 000 Ft kedvezményt kap a Fixfogsor® kezelés árából vagy 0% THM részletfizetést biztosítunk.

Ha élni szeretne az ajánlattal, elég, ha visszahívást kér és megbeszéljük a részleteket. 

A  határidő:  jelen értesítő levelünk kiküldésétől számított 1 hónap.

Ha élni szeretne vele, elég, ha visszahívást kér és megbeszéljük a részleteket. 

A  határidő:  jelen értesítő levelünk kiküldésétől számított 1 hónap.

Mit tartalmaz pontosan az ajánlat?

Azt már bizonyára jól tudja, hogy a Fixfogsor® Protézisrögzítéssel valóra válhat a stabil, kényelmes műfogsor. Ami nem billeg, nem mozog, és szinte el is feledkezhet róla, hogy nem a saját fogairól van szó (kivéve persze a rendszeres tisztítást.)

Mindez hatalmas változás, egyben komoly anyagi kérdés is, hiszen sok esetben apránként, takarékoskodva gyűlik össze a szükséges összeg. Az 50 000 Ft kedvezmény jelentősen lerövidíti a stabil, fix fogsorhoz vezető utat, hiszen a teljes összeg így sokkal hamarabb állhat a rendelkezésére.

A 0% THM, azaz az ingyenes részletfizetési ajánlat akkor nagy segítség, ha az összeget több részletben szeretné kifizetni, úgy, hogy előre tudja, mekkora lesz a havi törlesztőrészlet. Ez egy igen kényelmes és kiszámítható fizetési konstrukció, melynek még az az előnye is megvan, hogy a hiteligénylés és ügyintézés helyben, rendelőnkben zajlik, vagyis nincs szükség utánajárásra

Sőt, most a kamatot és a kezelési költséget Rendelőnk fizeti Ön helyett (maximum 12 hónapos futamidő választása esetén).

Kérjen visszahívást

Kérjük, jelezze nekünk előzetesen, melyik ajánlat érdekli:

  • 50 000 Ft kedvezmény a Fixfogsor® kezelés árából 
  • 0% THM részletfizetés a Fixfogsor® kezelésre

A megadott telefonszámon konzultánsunk, Király Bettina keresi majd hétköznap, munkaidőben.

Kérdések, melyekre bizonyára máris tudni akarja a választ

Mekkora a kezelés teljes összege?
A korábbi konzultáción már kapott egy Kezelési Tervet. Amennyiben visszahívást kér tőlem, akkor le tudjuk egyeztetni újra annak tartalmát és a kezelés árát.

Meddig él a kedvezményem?
A fentebb megadott határidőig. Utána sincs veszve minden, azaz még mindig élhet a megszokott fizetéskönnyítési lehetőségekkel (egészségpénztár, részletfizetés egészségügyi hitellel), de ezt a különleges költségcsökkentő ajánlatot már nem “teheti” mellé.

Mi a teendőm, ha kérem a kedvezményt?
Egyszerűen kérjen visszahívást és egyeztessünk időpontot a következő személyes találkozásra vagy akár már a kezelésre.