Ajánlja a Fixfogsor® kezelést egy szép mosolyra vágyó ismerősének, barátjának, családtagjának és a sikeres ajánlásáért cserébe mindketten visszatérítést kapnak kezelésük árából. *

 

Ajánlja a Fixfogsor® kezelést egy szép mosolyra vágyó ismerősének, barátjának, családtagjának és a sikeres ajánlásáért cserébe mindketten visszatérítést kapnak kezelésük árából. *

 

Iratkozzon fel most rögtön, hogy néhány napon belül megkapja postán levelünket, melyben minden benne van, amit átadhat ismerősének.

Mi történik, ha feliratkozik?

Ajánlóink közé kerül és néhány napon belül megkapja az ismerősének átadandó prospektust és kupont.
Felhívjuk a figyelmét, hogy sikeres ajánlásnak az számít, ha az ismerőse majd elvégezteti a kezelést.

*Az ajánláshoz kapcsolódó jóváírás más kedvezménnyel nem vonható össze.

Kérdése van az ajánlásról? Kérjen visszahívást!

Gyakori kérdések és válaszok

Szeretnénk, ha minél többen élveznék az erős, stabil műfogsor nyújtotta előnyöket: a boldog mosolyt, az alapos rágást, a tisztább beszédet. Ajánlórendszerünk nagyon egyszerűen működik – Ön ajánl minket egy ismerősének, és cserébe mindketten jól járnak.

Elsősorban azért, mert megszabadulnak a műfogsorviselés jelentette bosszúságoktól, elbúcsúzhatnak a mozgó, billegő protézistől, a műfogsorragasztótól. Másodsorban azért, mert hálánk jeléül Önnek és ajánlottjának is egy konkrét összeget visszatérítünk a kezelés árából. (Önnek 20 ezer, ismerősének 30 ezer Ft a visszatérítés.)

Bárkinek, akiről azt gondolja, hasznos lehet számára, ha műfogsora végre erősen, stabilan rögzül. Gondolja csak végig, Önnek micsoda megkönnyebbülés volt, hogy megszabadult a mozgó, lötyögő, evésben, beszédben akadályozó műfogsor jelentette kellemetlenségektől. Az illető lehet családtag, barát, ismerős, szomszéd, csak Öntől függ. 

FONTOS: Az ajánló-rendszerben csak új, a Fixfogsor Rendelőben kezelésben még nem részesült, a rendelői adatbázisban még nem szereplő páciensek ajánlása és részvétele lehetséges. Kérjük, olyan ismerősét ajánlja, aki a rendelőben még nem végeztetett protézisrögzítési beavatkozást, azaz új páciensnek minősül.

A fentiek értelmében a továbbajánlás olyan érdeklődőkre vonatkozik, akik még nem keresték fel rendelőnket és adataik nem szerepelnek az rendelő adatbázisában sem és az első rendelői konzultációra még csak az Ön ajánlását követően kerül majd sor. Azaz új érdeklődőnek, páciensek minősülnek.

Iratkozzon fel a fenti űrlapon ajánlóink közé és megkapja azt levelet, amely minden információt tartalmaz, amit át kell adnia ismerősének. Ilyen egyszerű.

Visszatérítjük kezelése árából, ennek pontos részleteit kollégáinkkal meg tudja beszélni.

Hívjon bennünket a 06 1 9000 637-es telefonszámon, vagy kérjen visszahívást fentebb, esetleg írjon e-mailt az info@fixfogsor.hu címre.