FOGORVOS-IMPLANTOLÓGUS KOLLÉGÁT
KERESÜNK FOGÁSZATI RENDELŐNKBE

Szeretnél egy nagymúltú fogászati rendelő fogorvosa lenni, 
miközben segítesz az embereknek problémáik megoldásában?

Jól is akarsz keresni?

HA “IGEN”, AKKOR A MI CSAPATUNKBAN A HELYED!

KIK VAGYUNK?

A Fixfogsor Rendelő Magyarország meghatározó implantációs és protézisrögzítési központja, mely kiemelkedő infrastruktúrával, 8 székes rendelőben várja pácienseit. Csapatunk jól szervezetten működik. Fogorvos kollégáink munkáját korszerű praxislabor segíti, ideálissá téve rendelő és labor együttműködését.

Rendelőnk a nálunk alkalmazott fogászati eljárással elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat, a Magyar Tudományos Akadémia által fémjelzett Délalföldi Régió Innovációs Díj II. helyezését és a Magyar Brands díjat is.

Most tagja lehetsz exkluzív fogászati rendelőnk orvosi csapatának!

Munkakör megnevezése: FOGORVOS-IMPLANTOLÓGUS

MI LESZ A FELADATOD?

  • kétfázisú implantátumok beültetése egyszerűbb esetekben
  • mini implantátumok beültetése

MILYEN ELVÁRÁSAINK VANNAK A PÁLYÁZÓKKAL KAPCSOLATBAN?

  • Legalább 3 éves általános fogorvosi gyakorlat.
  • Szájsebészeti illetve implantológiai tevékenység önálló végzése.
  • Bizonyíthatóan sikeres szakmai múlt.
  • Kiemelkedő kommunikációs készség mind a páciensekkel, mind a kollégákkal.
  • Nyitottság a folyamatos önképzésre.

Munkaidő: heti 2-5 hétköznap megbeszélés szerint.

Íme 6+1 érv, hogy miért érdemes a Fixfogsor® Rendelő csapatában orvosként dolgozni?

MEGBECSÜLÉST ÉS ELISMERÉST KAPSZ MUNKÁDÉRT.

Pácienseink jellemzően az idős korosztályból kerülnek ki, akik rendkívül hálásak azért, hogy a fogatlaságból és az instabil protézisviselésből adódó problémájukat kezeljük.

KIMAGASLÓ JUTALÉKRENDSZER BIZTOSÍTJA A MAGAS ELÉRHETŐ JÖVEDELMET.

Olyan jövedelmet nyújtunk, amely messze felülmúlja az általános fogorvosi praxisban elérhető bevételeket – mindez családbarát munkaidőben!

JÓL KÉPZETT ÉS GYAKORLOTT ASSZISZTENS MUNKATÁRSAKAT BIZTOSÍTUNK.

Munkatársaink nagy rutinnal és lelkesen segítik orvosaink munkáját.

BIZTOSÍTJUK A MUNKÁDHOZ A PÁCIENSEKET.

Nem neked kell magadnak a pácienseket szerezni, mert ezt egy profi marketinges és értékesítői csapat megteszi. Így 100 %-ban a szakmai dolgokra tudsz fókuszálni.

SOK ÉVTIZEDES IMPLANTOLÓGIAI ÉS PROTETIKAI TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ FOGÁSZATI RENDELŐ ÁLL MÖGÖTTED.

Ez kiváló lehetőség, hogy betekintést nyerj egy sikerorientált fogászati rendelő belső életébe. Olyan implantológiai és speciális fogorvosi tudást, gyakorlatot szerezhetsz, amire egész további szakmai pályafutásod alatt építhetsz.

EGY KIVÁLÓ SZAKMAI CSAPAT TAGJAKÉNT, KELLEMES MUNKAHELYI LÉGKÖRBEN DOLGOZHATSZ.

Elegáns, színvonalas és jól megközelíthető munkahelyet kínálunk munkatársainknak, Budapesten a 13. kerületben, a Nyugati pályaudvartól 5 percre a Kádár utca 9-11 szám alatti Rendelőnkben.

Ha mindez nem volna elég ahhoz, hogy munkahelyedül a Fixfogsor® Rendelőt válaszd, akkor nézd meg a +1 érvet:
NYITOTT ÉS TÁMOGATÓ VEZETŐI STÍLUS.

Dr. Szabó László vagyok a Fixfogsor® Rendelő alapító igazgatója. 15 éves implantológiai tapasztalattal 2011-ben született meg Magyarországon az első és máig egyetlen, kizárólag teljes rögzített fogpótlással foglalkozó rendelő, a Fixfogsor® Rendelő. Ez idő alatt több mint 4000 elégedett páciensünk kapott valóban kiválóan használható, teljes fogpótlást szakmai csapatunk munkájának köszönhetően.

Hosszú távú együttműködést kínálunk és figyelembe vesszük munkavállalóink személyes igényeit is a beosztások és munkavégzés során. Családbarát és otthonos munkakörnyezetet teremtettünk, amit munkatársaink is nagyra értékelnek.

Elegáns, színvonalas és jól megközelíthető munkahelyet kínálunk munkatársainknak, Budapest frekventált helyén. Rendelőnk folyamatosan fejlődik, újabb és újabb munkakörök nyílnak meg, így várjuk csapatunkba Önt is, ha cégünk felkeltette az érdeklődését!

Üdvözlettel,
Dr. Szabó László
a Fixfogsor® Rendelő alapító igazgatója

Nézzük, kivel szeretünk mi együtt dolgozni!

Akár már holnaptól örömmel várunk fogorvosi csapatunkba, ha…
Ha a fentiek jellemzőek rád, akkor várunk csapatunkba!

Ismerd meg néhány itt dolgozó kollégánkat és véleményüket!

„Már rögtön elsőre úgy tűnt, fiatalos, lendületes és jól szervezett a csapat. A vezetőség kedves és emberközeli, nem utolsó sorban pedig szakmabeli, ami sokat számít. Rengeteg lehetőséget kaptam már itt a fejlődésre, és ami ennél is fontosabb- bizalmat és remek barátokat.”
Dr. Forgó Bettina
fogorvos
„Nagyon tetszett, hogy egy olyan nehéz helyzetet, mint a teljes fogatlanság, a Fixfogsor Rendelő ilyen elhivatottan orvosol. Már az elején azt tapasztaltam, hogy nincs beteghiány, nem kell órákat üresben üldögélni.”
Fixfogsor csapata: Dr. Sitku Lili
Dr. Sitku Lili
fogszakorvos
„Érdekelt a fogsoros megoldások ezen újszerű lehetősége, amit szerettem volna megismerni. Sok mindent tanultam, a csapat lendületes, a cég agilis, mindig keres újszerű megoldásokat, folyamatosan fejlődik és ezáltal én is.”
Dr. Verasztó Dávid
fogorvos

OLYAN RENDELŐBEN DOLGOZHATSZ, AMI KOMOLY ÜZLETI ÉS SZAKMAI ELISMERÉSEKET KAPOTT!

Rendelőnk a nálunk alkalmazott fogászati eljárással elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat, melyet a Parlamentben vehettünk át. Majd a Magyar Tudományos Akadémia által fémjelzett Délalföldi Régió Innovációs Díj II. helyezését nyertük el a fogászati területen végzett fejlesztéseinkért. A Munkáltatói, az Üzleti és az Innovációs Magyar Brands díjakat is magunkénak tudhatjuk.

Munkánkban minden nap cégünk mottója vezérel: „Az összes fogászati kezelés közül a páciensek életminőségében az okozza a legnagyobb változást, hogyha hirtelen megszüntetjük a kivehető fogsorokkal gyakran együtt járó mindenféle problémát.”

Díjnyertes lett a Fixfogsor rendelő

Az állásra való jelentkezéshez kérlek, válaszolj az alábbi kérdéseinkre!

Elérhetőségeink

Telefonszám: (06 1) 9000-695
E-mail: info@fixfogsor.hu