Fogorvos kollégát keresünk BUDAPEST 13. kerületi fogászati rendelőnkbe!

Szeretnél egy nagy múltú fogászati rendelő fogorvosa lenni, miközben segítesz az embereknek problémáik megoldásában?

Jól is akarsz keresni, úgy, hogy a pácienseket mi biztosítjuk neked?

HA “IGEN”, AKKOR A MI CSAPATUNKBAN A HELYED!

MIVEL FOGLALKOZUNK?

A Fixfogsor Rendelő Magyarország meghatározó implantációs és protézisrögzítési központja a Nyugati pályaudvarnál, mely kiemelkedő infrastruktúrával, 8 székes rendelőben várja pácienseit. Csapatunk jól szervezetten működik. Fogorvos kollégáink munkáját korszerű praxislabor segíti, ideálissá téve rendelő és labor együttműködését. 12 év alatt több mint 5000 pácienst kezeltünk kiváló eredményekkel.

Most tagja lehetsz exkluzív fogászati rendelőnk orvosi csapatának!

Most tagja lehetsz exkluzív fogászati rendelőnk orvosi csapatának!

Munkakör megnevezése: FOGORVOS

MI LESZ A FELADATOD?

  • Elsősorban rögzített implantációs pótlások készítése,
  • Továbbiakban teljes és részleges kivehető fogpótlások készítése.

Íme 8+1 érv, hogy miért érdemes a Fixfogsor® Rendelő csapatában orvosként dolgozni?

MEGBECSÜLÉST ÉS ELISMERÉST KAPSZ MUNKÁDÉRT.

Pácienseink jellemzően az idős korosztályból kerülnek ki, akik rendkívül hálásak azért, hogy a fogatlaságból és az instabil protézisviselésből adódó problémájukat kezeljük.

KEDVEZŐ JUTALÉKRENDSZER BIZTOSÍTJA A MAGAS ELÉRHETŐ JÖVEDELMET.

Olyan jövedelmet nyújtunk, amit egy szokványos fogorvosi tevékenységgel rendkívül nehéz vagy nem lehetséges elérni.

ÁTADJUK NEKED A GYAKORLATI TUDÁST, AMI A MUNKÁDHOZ SZÜKSÉGES.

A gyakorlati ismeretek megszerzését biztosítjuk a számodra profi orvosi csapattal és mentorálással.

BIZTOSÍTJUK A MUNKÁDHOZ A PÁCIENSEKET.

Nem neked kell magadnak a pácienseket szerezni, mert ezt egy profi marketinges és értékesítői csapat megteszi. Így 100 %-ban a szakmai dolgokra tudsz fókuszálni.

SOK ÉVTIZEDES IMPLANTOLÓGIAI ÉS PROTETIKAI TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ FOGÁSZATI RENDELŐ ÁLL MÖGÖTTED.

Ez kiváló lehetőség, hogy betekintést nyerj egy sikerorientált fogászati rendelő belső életébe. Olyan protetikai és speciális fogorvosi tudást, gyakorlatot szerezhetsz, amire egész további szakmai pályafutásod alatt építhetsz.

PROFESSZIONÁLIS SZAKMAI TÁMOGATÁST ÉS SEGÍTSÉGET KAPSZ.

Mindezt annak érdekében, hogy mielőbb a csapatunk teljes értékű tagja lehess és a személyes elvárásaid is hamar teljesüljenek.

IGÉNYEIDRE, FELKÉSZÜLTSÉGEDRE SZABOTT ÖNÁLLÓSÁGOT BIZTOSÍTUNK.

Ha már van gyakorlatod és a fogászatban tapasztalatod, akkor a saját igényed szerint tudod kérni a mentorálást, segítséget a napi munkádhoz a tapasztaltabb fogorvos kollégáktól.

A KÉPZÉSI ANYAGAINKAT ONLINE FORMÁBAN IS ELÉRHETED.

Ezzel biztosítjuk számodra a rugalmas tanulást.

Ha mindez nem volna elég ahhoz, hogy munkahelyedül a Fixfogsor® Rendelőt válaszd, akkor nézd meg a +1 érvet:
NYITOTT ÉS TÁMOGATÓ VEZETŐI STÍLUS.

Dr. Szabó László vagyok a Fixfogsor® Rendelő alapító igazgatója. 15 éves implantológiai tapasztalattal 2011-ben született meg Magyarországon az első és máig egyetlen, kizárólag teljes rögzített fogpótlással foglalkozó rendelő, a Fixfogsor® Rendelő. Ez idő alatt több mint 5000 elégedett páciensünk kapott valóban kiválóan használható, teljes fogpótlást szakmai csapatunk munkájának köszönhetően.

Munkaadóként nagy hangsúlyt fektetek kollégáink fejlesztésére, akár rendelőn belüli vagy akár külföldi képzéseken keresztül. Hosszú távú együttműködést kínálunk és figyelembe vesszük munkavállalóink személyes igényeit is a beosztások és munkavégzés során. Családbarát és otthonos munkakörnyezetet teremtettünk, amit munkatársaink is nagyra értékelnek.

Elegáns, színvonalas és jól megközelíthető munkahelyet kínálunk munkatársainknak, Budapesten a 13. kerületben, a Nyugati pályaudvartól 5 percre a Kádár utca 9-11 szám alatti Rendelőnkben.

Üdvözlettel,
Dr. Szabó László
a Fixfogsor® Rendelő alapító igazgatója

Nézzük, kivel szeretünk mi együtt dolgozni!

Akár már holnaptól örömmel várunk fogorvosi csapatunkba, ha…
Ha a fentiek jellemzőek rád, akkor várunk csapatunkba!

Ismerd meg néhány itt dolgozó kollégánkat és véleményüket!

„Már rögtön elsőre úgy tűnt, fiatalos, lendületes és jól szervezett a csapat. A vezetőség kedves és emberközeli, nem utolsó sorban pedig szakmabeli, ami sokat számít. Rengeteg lehetőséget kaptam már itt a fejlődésre, és ami ennél is fontosabb- bizalmat és remek barátokat.”
Dr. Forgó Bettina
fogorvos
„Nagyon tetszett, hogy egy olyan nehéz helyzetet, mint a teljes fogatlanság, a Fixfogsor Rendelő ilyen elhivatottan orvosol. Már az elején azt tapasztaltam, hogy nincs beteghiány, nem kell órákat üresben üldögélni.”
Fixfogsor csapata: Dr. Sitku Lili
Dr. Sitku Lili
fogszakorvos
„Érdekelt a fogsoros megoldások ezen újszerű lehetősége, amit szerettem volna megismerni. Sok mindent tanultam, a csapat lendületes, a cég agilis, mindig keres újszerű megoldásokat, folyamatosan fejlődik és ezáltal én is.”
Dr. Verasztó Dávid
fogorvos

OLYAN RENDELŐBEN DOLGOZHATSZ, AMI KOMOLY ÜZLETI ÉS SZAKMAI ELISMERÉSEKET KAPOTT!

Rendelőnk a nálunk alkalmazott fogászati eljárással elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat, melyet a Parlamentben vehettünk át. Majd a Magyar Tudományos Akadémia által fémjelzett Délalföldi Régió Innovációs Díj II. helyezését nyertük el a fogászati területen végzett fejlesztéseinkért. A Munkáltatói, az Üzleti és az Innovációs Magyar Brands díjakat is magunkénak tudhatjuk.

2023-ban kollégáink páciensközpontú munkájának, kiszolgálásának köszönhetően rendelőnk csapata az „Év Betegbarát szolgáltatója” címmel is büszkélkedhet.

Munkánkban minden nap cégünk mottója vezérel: „Az összes fogászati kezelés közül a páciensek életminőségében az okozza a legnagyobb változást, hogyha hirtelen megszüntetjük a kivehető fogsorokkal gyakran együtt járó mindenféle problémát.”

Díjnyertes lett a Fixfogsor rendelő

Az állásra való jelentkezéshez kérlek, válaszolj az alábbi kérdéseinkre!

Elérhetőségeink

Telefonszám: (06 1) 9000-695
E-mail: info@fixfogsor.hu