Kaptunk egy levelet az egyik páciensünktől, Farkas Mihálynétól, aki szeretné Önnel is megosztani a Fixfogsor® Protézisrögzítéssel kapcsolatos élményeit. A levelet változtatások nélkül közöljük.

 

Fix fogsor – amely beváltotta a hozzá fűzött reményeimet!
 
Szeretném megosztani másokkal is azokat az észrevételeket, melyeket a fix fogsorom elkészítése során tapasztaltam. Nem meglepő, melyeket leírok, hiszen a tájékoztató anyagban ill. videón hasonló gondolatok kerülnek az érdeklődők elé, de azért mindezeket megerősítve röviden összegezném az általam tapasztaltakat.
 
• Az élmény, melyet végeredményként megélhetek - nagyon-nagyon jó!!!!!!!
• Bátran bele kell vágni, és olyan hozzáállással elkezdeni, hogy ez csak jó lehet!
• Teljesen fájdalommentes a beavatkozás, az ezt követő gyógyulás időszaka abszolút viselhető.
• Az időpontokat pontosan betartották, a várakozási idő minimális volt.
• Nagyon elégedett voltam a szakrendelő valamennyi munkatársának emberi magatartásával, szakértelmével, valóban elmondható, hogy „egy nagyon profi csapat kezei közé kerültem”, amelyért végtelenül hálás vagyok.
• A fogsorom kiváló, nagyon jó érzés, hogy bármit ehetek, nem mozdul el, nem irritálja az ínyemet , valóban bátran nevethetek , tüsszenthetek vagy ásítozhatok ( ami éppen jól esik).
 
Bárcsak ilyen színvonalon működhetne az egészségügyi ellátás minden területe!
Kívánok a Fixfogsor Rendelő valamennyi munkatársának további eredményes és sikeres munkát!
 
Tisztelettel:
Farkas Mihályné
Békés megye

 
Ha Ön is szeretné élvezni a Fixfogsor® Protézisrögzítés fantasztikus előnyeit, szeretné elfelejteni a műfogsorral kapcsolatos problémáit, első lépésben kérje az alábbi űrlap kitöltésével a "Kőkemény kérdések és válaszok a Fixfogsor® Protézisrögzítésről" című információs sorozatot.
 
Az első részben megmutatjuk Önnek 6 részes videón, hogyan történik a protézisrögzítés. Sőt, páciensünk azt is elárulja, hogyan változtatta meg a protézisrögzítés az életét! Ezenkívül megtekinthet egy 6 perces videót is az eljárásról.
Kövessen minket Facebookon is: