Pácienseink véleménye a Fixfogsor® Protézisrögzítésről

Megkértük két korábbi kedves páciensünket, aki már huzamosabb ideje élvezi a protézisrögzítés fantasztikus előnyeit, hogy mondja el saját szavaival a véleményét:

Sárai Lászlóné: "Életem legjobb döntése volt a protézisrögzítés."

 

 

Varga Jánosné: "Úgy érzem, mintha visszakaptam volna a saját fogaim."Szeretné, ha Ön is visszakapná fogsora stabilitását?

Az alábbi űrlap kitöltésével kérheti ingyenesen a "Kőkemény kérdések és válaszok a Fixfogsor® Protézisrögzítésről" című információs sorozatot. Az első részben megmutatjuk Önnek 6 részes videón, hogyan történik a protézisrögzítés. Sőt, páciensünk azt is elárulja, hogyan változtatta meg a protézisrögzítés az életét!Fix fogsor – amely beváltotta a hozzá fűzött reményeimet!

Szeretném megosztani másokkal is azokat az észrevételeket, melyeket a fix fogsorom elkészítése során tapasztaltam. Nem meglepő, melyeket leírok, hiszen a tájékoztató anyagban ill. videón hasonló gondolatok kerülnek az érdeklődők elé, de azért mindezeket megerősítve röviden összegezném az általam tapasztaltakat.

• Az élmény, melyet végeredményként megélhetek - nagyon-nagyon jó!!!!!!!
• Bátran bele kell vágni, és olyan hozzáállással elkezdeni, hogy ez csak jó lehet!
• Teljesen fájdalommentes a beavatkozás, az ezt követő gyógyulás időszaka abszolút viselhető.
• Az időpontokat pontosan betartották, a várakozási idő minimális volt.
• Nagyon elégedett voltam a szakrendelő valamennyi munkatársának emberi magatartásával, szakértelmével, valóban elmondható, hogy „egy nagyon profi csapat kezei közé kerültem”, amelyért végtelenül hálás vagyok.
• A fogsorom kiváló, nagyon jó érzés, hogy bármit ehetek, nem mozdul el, nem irritálja az ínyemet , valóban bátran nevethetek , tüsszenthetek vagy ásítozhatok ( ami éppen jól esik).

Bárcsak ilyen színvonalon működhetne az egészségügyi ellátás minden területe!
Kívánok a Fixfogsor® Rendelő valamennyi munkatársának további eredményes és sikeres munkát!

Tisztelettel:
Farkas Mihályné
Békés megye

 

Sok páciensünk írásban osztotta meg a Fixfogsorral kapcsolatos véleményét

 

 

Szeretne mindent megtudni a Fixfogsor® Protézisrögzítésről?

 

Az alábbi űrlap kitöltésével kérheti ingyenesen a "Kőkemény kérdések és válaszok a Fixfogsor® Protézisrögzítésről" című információs sorozatot. Az első részben megmutatjuk Önnek 6 részes videón, hogyan történik a protézisrögzítés. Sőt, páciensünk azt is elárulja, hogyan változtatta meg a protézisrögzítés az életét!Kövessen minket a Facebookon is!