Fizetéskönnyítés: egészségpénztár, fogászati hitel


Fizessen egészségkártyával!


Rendelőnkben lehetőséget biztosítunk, hogy a műfogsorrögzítés, műfogsorkészítés költségeit egészségpénztári kerete terhére vegye igénybe.

Ha Ön nem a felsorolt egészségpénztárak tagja, de fel szeretné használni nálunk az egészségpénztári keretét, akkor is forduljon hozzánk bizalommal! Ebben az esetben felvesszük a kapcsolatot az Ön egészségpénztárával és lehetové tesszük, hogy az egészségpénztári befizetése terhére vegye igénybe nálunk a szükséges fogászati ellátást.

Jelenlegi Egészségpénztár partnereink:

 

       
       
       
       
       Amennyiben az Ön egészségpénztára nincs a listában, nem gond, szerződünk vele és felhasználhatja nálunk egészségkártyáját.

Részletfizetési lehetőség


Ha nem szeretné egy összegben kifizetni a műfogsorrögzítés árát, rendelőnk segítségével igényelheti a Cofidis Magyarország kedvező feltételeket biztosító, részletfizetési lehetőségét!

Egyéni elbírálás alapján, 6-60 hónapos futamidőre egy igazán
pénztárcabarát megoldást biztosítunk.

Ha szimpatikusabb, akkor most azonnal kalkulálhat az alábbi hitelkalkulátorral és máris megtudja, milyen feltételekkel vehet igénybe hitelt a Provident segítségével.
Tudjon meg mindent a protézisrögzítésről!


Az alábbi űrlap kitöltésével INGYENESEN elküldjük Önnek a "Kőkemény kérdések és válaszok a Fixfogsor® Protézisrögzítésről" című információs sorozatot. Az első részben megmutatjuk Önnek 6 részes videón, hogyan történik a protézisrögzítés. Sőt, páciensünk azt is elárulja, hogyan változtatta meg a protézisrögzítés az életét!


Kövessen minket a Facebookon is!